Etikettering

Hos MultiPak har vi således oprustet vores etiketafdeling med endnu en maskine.

Etikettering hos MultiPak ApS

Søger du et kvalitetsbevidst firma med speciale i etikettering af forskellige non-food produkter, er du kommet til det rette sted

​​Multipak ApS har erfaringen og ekspertisen til at håndtere enhver etiketteringsopgave med stor præcision og effektivitet.

Kun det bedste er godt nok

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor følger vi med den teknologiske udvikling og anvender udelukkende de bedste materialer og det bedste udstyr.

Hos Multipak har vi således oprustet vores etiketafdeling med endnu en maskine. Etiketmaskinen er hentet fra Tyskland, hvorfor den er kendetegnet af høj tysk standard, hvor kvalitet og pålidelighed er i højsædet.

Vi udfører etikettering af alle emner

Lad os stå for etiketteringen af dine emner, og få fejlfri og præcis etikettering af både for- og bagside. Vi kan håndtere alle størrelser af både runde og firkantede emner.

​Vores maskiner kan stå for etikettering af blandt andet:​

  • ​Dunke
  • Flasker
  • Dåser

Samt mange andre beholdere

Kontakt os gerne på telefon eller e-mail hvis du har behov for yderligere information eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på din opgave med etikketering. Ring på (+45) 70 27 30 44 eller skriv til info@multipak.dk.