Pakning af pulverblanding

Når du er kunde hos os, har du mulighed for at levere produkter til pulverpakning med en vægt på op til 25 kg.

Pulver pakning i høj kvalitet

Multipak ApS kan vi stå for enhver løsning inden for fyldning og pakning af non-food produkter, herunder pulverpakning

Vi er i det hele taget specialister inden for håndteringen af non-food og færdigvarer i form af pulver pakning.

Vi har flere typer maskiner til pulverpakning

Vi kan anvende to forskellige maskiner til pulverpakning af pulverblandinger. Vi kan varetage pulverpakning i forhold til følgende emballagepakninger:

  • ​Poser
  • Dåser
  • Dunke
  • Spande

​Vores maskiner til pulver pakning er af højeste kvalitet og med den bedste funktionalitet, og derfor kan vi garantere en grundig håndtering og pulverpakning af dine varer.

Vi kan lave pulver pakning af sække fra 5 gram til 1.000 kilo

Når du er kunde hos os, har du mulighed for at levere produkter til pulverpakning med en vægt på op til 25 kg. Vi har i det hele taget erfaring og ekspertise til at varetage pulverpakning i størrelser fra 2 gram og op 15 kg, 25 kg og 1.000 kg per pulver pakning.

​Vi kan med andre ord også modtage de såkaldte “big bags”, der er sække med en vægt op til 1.000 kg. Vi hælder pulverblandingen op i siloer, hvorefter det doseres ud i den rette mængde i den efterfølgende pulver pakning, der sker efter dit ønske.

​Få et uforpligtende tilbud på pulver pakning

Hvis du har spørgsmål til pulverpakning, så kontakt os på telefon (+45) 70 27 30 44 eller e-mail info@multipak.dk, så vi kan tage en drøftelse om dine behov for pulverpakning, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud. Du er også mere end velkommen til at sende en besked via vores kontaktformular.