Lønpak

Vi er stolte af, at vi altid kan yde en god og effektiv lønpakning af særdeles høj kvalitet.

Effektiv lønpakning

MultiPak ApS åbnede for første gang dørene til produktionshallen op i 1990

Vi har således mange års erfaring med både Lønpakning og kontraktpakning. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med lønpak i forbindelse med:

  • Pakning af pulverblandning
  • Pakning af væskeblanding
  • Induktionssvejsning
  • Etikettering
  • Print af batchnumre

En gang lønpak hos os, altid lønpakning hos Multipak

Vi er stolte af, at vi altid kan yde en god og effektiv lønpakning af særdeles høj kvalitet. Vi sætter kunden i højsædet og går aldrig på kompromis med materialevalg eller udførelsen af opgaver med lønpak. Dette er din garanti for et veludført og grundigt arbejde – uanset opgavens art.

​Vores fokus på kvalitet, service og kundetilfredshed i forbindelse med vores lønpakning, har resulteret i en fast og trofast kundeskare, der ofte vender tilbage med nye opgaver, som skal løses. Derfor har vi aldrig mistet en kunde på grund af vores lønpak, men kun, hvis en vare var udgået.

Lønpakning med gode opbevarings- og modtagelsesmuligheder

Som kunde hos os vil du opleve mange fordele. Vi har for eksempel mulighed for en sikker og professionel modtagelse af dine varer til lønpak via en rampe, hvorefter de placeres indendørs under kølige og frostsikre forhold, indtil vi påbegynder lønpakning.

Få mere information om lønpakning​ og lønpak

Hvis du har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med lønpak, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på lønpakning, er du velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 70 27 30 44 eller kontakte os på info@multipak.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular.